Женско предузетништво и привредни развој

У петак 15. новембра 2023.  год. са почетком у 16 ч на факултету ФИМЕК у Новом Саду, Цвећарска 2,  у оквиру пројекта  “Женско предузетништво и привредни развој” биће одржана едукативна предавања/радионица.  

Општи циљ пројекта је унапређење знања о предузетништву и могућностима које оно пружа женском делу радно способне популације Града Новог Сада.

У Новом Саду постоји потенцијали за интензивнији  развој предузетничке културе, женског предузетништва,  стимулисање иновативног и предузетничког начина размишљања међу млађом популацијом. Предузетништво има значајан утицај на социјални, економски и друштвени развој Новог Сада,  а жене предузетнице у многоме могу бити и јесу главни носиоци тога.

Подржано средствима буџета Града Новог Сада- Градске управе за привреду. Реализује га Удружење “Асистент” у периоду септембар- децембар 2023. год. Подршку пројекту уз ФИМЕК пружили и Удружење за органски развој “УЗОР” Стари Сланкамен и Фондација за истраживање и развој, безбедност хране и еко здравље (ФРД)  из Новог Сада.

 

Даниела Игњатић                                                      Тамара Крстић

Удружење “Асистент”                                              ФИМЕК

065 280 98 00                                                              061 60 77 221