ЛИКОВНА ИЗЛОЖБА “Знаменитост Новог Сада “ – Моја прва ликовна колонија

У четвртак 9. новембра 2023. год у просторијама Културне станице БАРКА отворена је ликовна изложба под називoм “Знаменитост Новог Сада

“ . Посетиоци су прво погледали презентације ученика Средње електотехничке школе “Михајло Пупин” а потом су уз звуке војвођанских тамбураша имали прилику да прошетају између штафелаја и уживају у најбољим радовима насталим током пројекта “Моја прва ликовна колонија”. Под вештом четкицом наставнице ликовне културе Јадранке Антоловић, ученици ОШ “Вељко Влаховић”, ОШ “Душан Радовић” и СЕШ “Михајло Пупин” учествовали су у пројектним активностима. Изложени су и продукти ученика 4. разреда ОШ “Вељко Влаховић” из Шангаја, настали током реализације пилот пројекта ,,Промоција олимпијских вредности: поштовање, пријатељство и изузетност” Министарства просвете који се реализује у сарадњи са Олимпијским комитетом Србије а у којем учествују ученици учитељице Снежане Станојловић.


Пројекат “Моја прва ликовна колонија”, се финансира уз подршку Града Новог Сада- Градске управе за културу а реализује га Удружење “АСИСТЕНТ”.

Изложбу можете погледати током новембра а улаз је бесплатан.